Gratis voorruit vervangen bij uitgebreide WA autoverzekering

Wilt u uw voorruit vervangen, maar daar aan de andere kant liever niet voor betalen? Wij kunnen u gewoon gratis van dienst zijn, zodat u heel voordelig voor een veilige situatie kunt zorgen. Zit er een barst in de ruit en zit er niets anders op dan deze te vervangen? Wij komen graag bij u langs en de voorruit vervangen. Indien u een uitgebreide WA autoverzekering heeft brengen we u daar geen kosten voor in rekening, zodat u heel voordelig van een nieuwe ruit kunt profiteren.

WA Beperkt Casco dekking of meer

Heeft u een uitgebreide WA autoverzekering? We bedoelen dan bijvoorbeeld een WA Beperkt Casco dekking, een WA Plus dekking of natuurlijk de WA Allrisk dekking. In al deze gevallen is er sprake van dekking voor ruitschade. Heeft u alleen een WA autoverzekering zonder verdere dekking voor eventuele schade aan uw eigen auto? Dan kunnen we u op een voordelige manier van dienst zijn, maar u de ruit helaas niet gratis aanbieden. In alle andere gevallen kunnen we gratis de voorruit vervangen, waardoor u op een voordelige manier kunt laten zorgen voor een nieuwe voorruit van zeer hoge kwaliteit.

Geen eigen risico bij voorruit vervangen

Heeft u een eigen risico binnen uw verzekering, bijvoorbeeld van €150? Wij nemen dit volledig van u over wanneer we de voorruit vervangen. Veel andere specialisten op dit gebied nemen slechts de helft van het eigen risico over, waardoor u zelf nog altijd €75 dient te betalen. Wij nemen echter het gehele bedrag over, zodat u totaal geen kosten heeft. We zorgen er daarmee graag voor dat we gratis een voorruit vervangen, zodat u weer veilig de weg op kunt en u daar aan de andere kant in ieder geval geen kosten voor hoeft te maken.