Bent u benieuwd naar de prijs van een voorruit vervangen, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een flinke barst? Afhankelijk van uw verzekering kunnen we dit in de meeste gevallen gewoon gratis doen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele kosten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk een nieuwe voorruit ontvangt, zonder dat u daar een hoge prijs voor hoeft te betalen. Heeft u een eigen risico in uw autoverzekering zitten? Ook dat kunnen we in de meeste gevallen overnemen.

Gratis ster repareren

De prijs van een voorruit vervangen is daarmee minimaal, maar in de meeste gevallen is dat niet eens nodig. Heeft u een steen op uw voorruit gehad en is er sprake van een sterretje? Dan is het veelal voldoende om deze professioneel te repareren. Wij zorgen ervoor dat uw voorruit weer optimaal krachtig wordt, zodat u hier veilig mee op weg kunt gaan. Uiteraard kunnen we ook dit gewoon gratis voor u doen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de prijs van de reparatie.

Gratis voorruit vervangen

Is de ster inmiddels uitgescheurd tot een barst, of is uw ruit al direct gesneuveld? Geen probleem, wij werken met glas van hoge kwaliteit, dat we professioneel voor u kunnen plaatsen. We kunnen dat bij ons op locatie doen, maar we komen ook graag bij u langs. We zorgen er op die manier voor dat we uw voorruit vervangen zonder dat u daar omkijken naar heeft, niet qua tijd en niet qua prijs. De prijs van een voorruit vervangen is daarmee minimaal, dus waar wacht u nog op om een reparatie uit te laten voeren en weer veilig de weg op te gaan?