Heeft u een sterretje in uw ruit, of wilt u uw ruit laten vervangen? Maak dan gebruik van onze mobiele service, zodat u niet bij ons langs hoeft te komen. Uiteraard is deze dienst volledig gratis, aangezien we er samen met uw verzekeraar voor kunnen zorgen dat de kosten netjes worden vergoed. Zo heeft u zo min mogelijk omkijken naar de reparatie en zorgen wij ervoor dat uw ruit weer netjes hersteld wordt. De gratis mobiele service is ook een uitkomst wanneer u vanwege uw werk niet de mogelijkheid heeft om bij ons langs te komen.

Reparatie op locatie

Indien u weinig tijd heeft, of u liever niet met uw auto op pad gaat wanneer er een sterretje in de ruit zit kunnen we u op locatie van dienst zijn. We komen met onze gratis mobiele service naar u toe en zorgen ervoor dat alles op een nette manier voor u hersteld wordt. We brengen onze professionele materialen mee, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende reparatie die ervoor zorgt dat uw ruit weer oersterk wordt. Of uw auto nu thuis of op uw werkadres staat, wij komen bij u langs om alles netjes voor u af te handelen.

Bel ons op voor een afspraak en kies voor een dag en een tijd waarop u thuis of op het werk bent, zodat u zo kort mogelijk zonder voorruit zit.

Snel geregeld

Bovendien zorgt onze gratis mobiele service ervoor dat de reparatie van een sterretje op een heel vlotte manier kan worden uitgevoerd. Indien uw auto de gehele dag voor de deur staat kunnen we er natuurlijk alle tijd voor nemen, maar binnen een half uurtje zijn we doorgaans klaar. Dat betekent dat u maar een half uurtje de tijd hoeft te hebben. Uiteraard kunt u gewoon verder werken of andere zaken regelen, wanneer wij aan uw auto werken. Na een half uurtje geven we u een seintje en is de gratis mobiele service klaar met het repareren van een sterretje.