Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel wanneer we spreken over ruitschade. We vinden het van groot belang dat we een sterretje zo repareren dat u er ook daadwerkelijk geen last meer van zal hebben. Wanneer we een nieuwe ruit voor u plaatsen maken we gebruik van de beste materialen en geven we u graag een uitgebreide garantie mee. Op basis van de kwaliteit en garantie bent u er zeker van dat u weer met een goed gevoel de weg op kunt.

Kwaliteit van een sterreparatie

De kwaliteit en garantie komen onder andere duidelijk naar voren wanneer we kijken naar de manier waarop we een sterretje in uw ruit verhelpen. We maken gebruik van de beste materialen, waarmee we in staat zijn om de kwaliteit van de ruit volledig te herstellen. De ruit krijgt z’n kracht volledig terug en het sterretje krijgt geen enkele mogelijkheid om op termijn door te scheuren of op een andere manier voor problemen te zorgen. Uiteraard zorgen de kwaliteit en garantie er op die manier voor dat u zich de komende dagen, weken, maanden en jaren geen enkele zorgen hoeft te maken over het sterretje dat we voor u hebben verholpen.

Garantie op een nieuwe ruit

De kwaliteit en garantie komt daarnaast ook duidelijk naar voren wanneer we een nieuwe ruit voor u plaatsen. We werken zoveel mogelijk met de originele ruiten en bieden u op die manier zekerheid over de kwaliteit hiervan. Als we een nieuwe ruit plaatsen doen we dat met de uiterste zorg, waardoor u er zeker van bent dat u de ruit in ieder geval niet nog eens zal hoeven te vervangen. De kwaliteit en garantie van onze dienstverlening zorgen ervoor dat we u niet snel terug zullen zien, voor eenzelfde euvel.