Bent u benieuwd naar de kosten om een voorruit te vervangen? Wij kunnen uw autoruit over het algemeen gewoon gratis vervangen, zeker wanneer u een ruime WA-autoverzekering heeft. Heeft u een eigen risico van bijvoorbeeld €150? Dan is er niets aan de hand, want ook dat kunnen we over het algemeen uitstekend met uw verzekeraar afhandelen. Dit zorgt ervoor dat de kosten van een voorruit vervangen tot een minimum beperkt blijven, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken wanneer u te maken heeft met een barst of een scheur in uw ruit.

Uitgebreide WA-autoverzekering

De kosten voor een voorruit vervangen zijn zelfs helemaal niet van toepassing wanneer u een uitgebreide WA-autoverzekering heeft. In dat geval kunnen we het direct regelen met uw autoverzekeraar, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft. Het standaard eigen risico bedraagt €150, dat we over het algemeen van u over kunnen nemen. U komt dan in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie, waarmee we ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. De lage kosten voor een voorruit vervangen staan wat dat betreft niet in verhouding tot het risico dat u loopt met een barst of een scheur in de ruit.

Bel ons op voor een afspraak en kies voor een dag en een tijd waarop u thuis of op het werk bent, zodat u zo kort mogelijk zonder voorruit zit.

WA-verzekerd en scherpe offerte

Bent u alleen WA-verzekerd en heeft u te maken met een kapotte voorruit? Ook in dat geval kunnen we u van dienst zijn met een scherp tarief voor de reparatie. De kosten voor een voorruit vervangen blijven ook dan beperkt, waardoor we er graag voor zorgen dat u weer op een veilige manier de weg op kunt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarin we de kosten van een voorruit vervangen kunnen aangeven, zodat u op basis daarvan een beslissing kunt nemen.