Wanneer u last heeft van een sterretje in uw ruit, kunnen we die uitstekend repareren. Hoe repareren wij een sterretje? Dat doen we door gebruik te maken van onze speciale hars. Hierdoor kunnen we u binnen een kwartier tot een half uur helpen en heeft u er zo min mogelijk omkijken naar. Wat dat betreft stelt het repareren zelf weinig voor, maar zorgt het aan de andere kant voor een grote mate van veiligheid op de weg.

Gebruik van speciale hars

Wij repareren een sterretje in uw ruit door gebruik te maken van een speciale hars, waardoor er een zeer sterke ruit ontstaat. Op het moment dat er een sterretje in uw ruit zit is deze flink verzwakt, waardoor er relatief gemakkelijk een barst of scheur kan ontstaan, bijvoorbeeld als het gevolg van wisselende temperaturen. Op dat moment dient u de ruit te laten vervangen, waardoor het verstandig is om voor die tijd in ieder geval actie te ondernemen. Wij kunnen een sterretje in uw ruit repareren met onze speciale hars, waardoor de kracht van het geheel op een uitstekende manier hersteld wordt en u weer veilig de weg op kunt.

Bel ons op voor een afspraak en kies voor een dag en een tijd waarop u thuis of op het werk bent, zodat u zo kort mogelijk zonder voorruit zit.

Binnen korte tijd gerepareerd

Op de vraag ‘hoe repareren wij een sterretje in uw ruit?’ kunnen we bovendien antwoorden met de korte tijd die we er voor nodig hebben. We werken op een heel snelle manier en zorgen er zo voor dat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wat dat betreft kunt u rekenen op een kwartiertje tot een half uurtje, zodat u er gemakkelijk even op kunt wachten. Na die korte tijd hebben wij het sterretje in uw ruit gerepareerd en heeft u direct de mogelijkheid om weer op een veilige manier de weg op te gaan met uw auto.