Wij kunnen gratis uw voorruit vervangen door een kwalitatief minstens zo goed exemplaar. We werken met de beste merken en zorgen er zo voor dat u weer een volledig gave voorruit kunt laten zetten. Wij herstellen een sterretje wanneer dat mogelijk is, maar zullen aan de andere kant net zo gemakkelijk een compleet nieuwe ruit plaatsen wanneer dat nodig is. Wij kunnen een voorruit gratis vervangen op basis van goede afspraken met de verzekeringsmaatschappijen.

Heeft u een WA verzekering (Wa-plus, WA-extra, WA-mini casco, Wa-top, etc.) Beperkt Casco of All Risk en heeft U een standaard Eigen Risico? In dat geval neemt AutoruitDirect.nl het volledige Eigen Risico voor haar rekening (maximaal € 150,00) en betaalt u helemaal niets!

Gratis uw voorruit vervangen wanneer u dat wilt

Wij kunnen een voorruit gratis vervangen wanneer u dat wilt, aangezien u gewoon een afspraak kunt maken wanneer het u uitkomt. Het is tevens mogelijk om dit bij u op locatie te laten doen, waardoor u er niet eerst voor naar ons toe hoeft te komen. In plaats daarvan komen we graag naar u toe, zodat u snel weer op weg kunt met een nieuwe ruit.

Bel ons op voor een afspraak en kies voor een dag en een tijd waarop u thuis of op het werk bent, zodat u zo kort mogelijk zonder voorruit zit.

Voorruit vervangen zonder Eigen Risico

Wij kunnen uw voorruit vervangen zonder dat u last heeft van het Eigen Risico. Dat komt onder andere door het feit dat we er in veel gevallen voor kunnen zorgen dat er een hoge korting mogelijk is op dit Eigen Risico. Indien u een uitgebreide WA-verzekering heeft bent u waarschijnlijk goed verzekerd tegen ruitschade. U kunt tot een eigen risico van €150 in aanmerking komen voor een gratis ruitreparatie, waardoor het de moeite van het proberen meer dan waard is