Laat uw Voorruit thuis of op het werk vervangen

Wilt u uw voorruit vervangen, maar daar liever geen kosten voor maken? Heeft u eigenlijk ook niet de tijd om langs de hersteller te gaan, of durft u met de barst in uw ruit de weg niet meer op? Geen probleem, u kunt hiervoor gebruik maken van de mobiele service van Autoruitdirect. Uiteraard kunt u rekenen op een ruit van goede kwaliteit. Laat uw voorruit vervangen, betaal daar niets voor en zorg ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met een nieuwe ruit.

Mobiele service van Autoruitdirect

Laat uw voorruit vervangen door Autoruitdirect, wij komen gewoon bij u langs, waardoor u er zelf niet voor op pad hoeft. De mobiele service komt bij u thuis of op het werk langs. Vervolgens kunt u doorgaan met waar u mee bezig was, terwijl de specialisten zorgen voor een nieuwe ruit in de auto. U laat op die manier uw voorruit vervangen, zonder dat u er een dag voor vrij hoeft te nemen of u er op een andere manier veel tijd aan kwijt bent die u eigenlijk niet heeft.

Bel ons op voor een afspraak en kies voor een dag en een tijd waarop u thuis of op het werk bent, zodat u zo kort mogelijk zonder voorruit zit.

Gratis voorruit vervangen met uitgebreide WA autoverzekering

Laat u op die manier uw voorruit vervangen en heeft u een uitgebreide WA autoverzekering? Dan is de kans bovendien groot dat dit helemaal gratis is, dat u hier niets voor hoeft te betalen. Er bestaat binnen de Beperkt Casco en Allrisk dekkingen een dekking voor ruitschade, in sommige gevallen met een eigen risico van €150. Indien dit het geval is zal de hersteller dit gewoon van u overnemen. Op die manier kunt u de voorruit vervangen en zijn daar geen kosten aan verbonden, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.