Wilt u graag een gratis sterreparatie uit laten voeren? Indien u beschikt over een uitgebreide WA autoverzekering is dat doorgaans geen enkel probleem. Bovendien kunt u de reparatie gewoon bij u thuis of op locatie uit laten voeren, waardoor het u maar weinig tijd en moeite hoeft te kosten. Een gratis sterreparatie is zo op meerdere manieren heel aantrekkelijk en zorgt ervoor dat u weer op een veilige manier de weg op kunt.

Gratis sterreparatie met verzekering

Het is mogelijk om een gratis sterreparatie uit te laten voeren wanneer u een uitgebreide WA verzekering heeft. Dat wil zeggen dat u in ieder geval de WA verzekering heeft (die in Nederland verplicht is), maar dat u daar bovenop een aanvullende dekking heeft, bijvoorbeeld voor glasschade. Indien dat het geval is kunnen de kosten in de meeste gevallen gewoon bij de verzekeraar worden geclaimd en heeft u er totaal geen omkijken naar. Het is op die manier een 100% gratis sterreparatie, die ervoor zorgt dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt.

Bel ons op voor een afspraak en kies voor een dag en een tijd waarop u thuis of op het werk bent, zodat u zo kort mogelijk zonder voorruit zit.

Gratis sterreparatie op locatie

Uiteraard kan de gratis sterreparatie in de werkplaats worden uitgevoerd, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om dit op locatie te laten doen. Het grote voordeel daarvan is dat u er de deur in principe niet voor uit hoeft en dat u er zo min mogelijk tijd en moeite in hoeft te steken. Uw autoruit wordt netjes bij u op locatie gerepareerd, zodat u vervolgens weer veilig gebruik kunt maken van uw auto. Uiteraard wordt er bij een gratis sterreparatie altijd voor een uitstekende kwaliteit gezorgd, zowel bij een reparatie in de werkplaats als een behandeling bij u op locatie.