We kunnen uw autoruitschade verhelpen, door een sterretje te herstellen of een nieuwe ruit te plaatsen. Uiteraard hangt het van de schade af op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Zo kan het zijn dat u last heeft van een ster in uw ruit, maar kan het ook zijn dat u een barst heeft opgelopen. Welke vorm van autoruitschade u ook heeft opgelopen, wij zorgen er graag voor dat de problemen worden verholpen en u weer op een veilige manier de weg op kunt.

Autoruitschade in de vorm van een ster

Als u autoruitschade heeft in de vorm van een ster kan dat op dit moment heel vervelend zijn, maar is er eigenlijk niet zoveel aan de hand. We kunnen de ster op een uitstekende manier behandelen, om er op die manier voor te zorgen dat deze als het ware zal verdwijnen. De ster is bijna niet meer zichtbaar en qua sterkte krijgt uw ruit het volledige volume terug. U bent er zelfs na een autoruitschade in de vorm van een ster op die manier zeker van dat u veilig de weg op kunt, waarbij het lijkt alsof er nooit iets gebeurd is.

Autoruitschade en een nieuwe ruit

Als de autoruitschade van een meer uitgebreide variant is en u bijvoorbeeld een barst of een totaal gebroken ruit heeft opgelopen zullen we overgaan tot de vervanging van de ruit. Het is in dat geval niet langer mogelijk om over te gaan tot een reparatie. Als we een nieuwe ruit voor u plaatsen doen we dat uiteraard met de grootst mogelijke zorg en gebruiken we een kwalitatief hoogstaande ruit. Zo kan ook de autoruitschade in de vorm van een barst of breuk relatief gemakkelijk worden verholpen en kunt u uw ritten zo snel mogelijk vervolgen met uw eigen auto.