Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen, op het moment dat u te maken heeft gekregen met ruitschade. Indien het om een sterretje gaat is het vaak geen probleem om dit te repareren, maar indien er sprake is van een scheur of barst valt dit niet meer te herstellen. In dat geval kunnen we gratis uw autoruit vervangen. Zo kunt u weer veilig de weg op met een nieuwe ruit, alsof er nooit iets gebeurd is met het origineel.

Gratis autoruit vervangen binnen verzekering

Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen indien u beschikt over een uitgebreide WA-verzekering. Het kan dan gaan om een WA-plus autoverzekering, een WA-minicasco verzekering of een WA-extra polis. Daarnaast biedt uiteraard ook de Allrisk autoverzekering voldoende dekking, om ervoor te zorgen dat we u geen kosten in rekening hoeven te brengen. Indien ruitschade binnen uw polis valt lossen we het netjes op met de verzekeraar en zorgen we er op die manier voor dat u totaal geen kosten hoeft te maken. Wij kunnen dan gratis uw autoruit vervangen, om er op die manier voor te zorgen dat de schade snel op een degelijke manier wordt opgelost.

Professioneel gratis autoruit vervangen

Wanneer we gratis uw autoruit vervangen doen we dat uiteraard op een uiterst professionele wijze. We werken met specialisten, die stuk voor stuk beschikken over de juiste certificeringen. We zorgen er op die manier voor dat de ruit op de juiste wijze geplaatst wordt, zodat u kunt profiteren van een uitstekende montage. Uw ruit wordt als nieuw geplaatst, waardoor het nergens aan te merken zal zijn dat u te maken heeft gehad met ruitschade. Zo kunnen we gratis uw autoruit vervangen en heeft u er alleen de voordelen van, aangezien u weer veilig de weg op kunt alsof er niets aan de hand is geweest.