Of we uw autoruit vervangen of repareren hangt vooral af van de schade die u heeft opgelopen. Onze professionele monteurs en specialisten hebben een uitgebreide ervaring met autoruitschade en kunnen op die manier beoordelen of het mogelijk is om de ruit te repareren. Indien dat het geval is kunnen we dit op zeer korte termijn voor u doen, waardoor u snel de weg weer op kunt. De keuze tussen een autoruit vervangen of repareren is van groot belang, aangezien we er uiteindelijk voor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt.

Sterretje repareren

De keuze tussen uw autoruit vervangen of repareren is eenvoudig wanneer u te maken heeft met een sterretje, aangezien het dan niet nodig is om een nieuwe ruit te plaatsen. In plaats daarvan is het voldoende om het sterretje op de juiste manier te behandelen met onze professionele materialen. We zorgen er op die manier voor dat de ruit z’n originele sterkte en kracht weer terugkrijgt, zodat u er veilig mee kunt gaan rijden. We kunnen uw autoruit vervangen of repareren, maar zorgen er natuurlijk het liefst voor dat het niet nodig is om een nieuwe ruit voor u te plaatsen.

Vervangen bij barst of scheur

De keuze tussen een autoruit vervangen of repareren is aan de andere kant ook niet moeilijk wanneer er sprake is van een barst in uw ruit. In dat geval loopt u namelijk het risico dat de ruit steeds verder zal gaan scheuren, waardoor u te maken krijgt met een situatie die niet langer houdbaar is. Het stoppen van een barst of scheur is alleen mogelijk door aan het einde een gaatje te boren. Dit is bij een autoruit geen optie, waardoor de keuze tussen een autoruit vervangen of repareren in het geval van een scheur of barst altijd uit zal monden in het vervangen.