Wilt u uw autoruit vervangen, bijvoorbeeld nu dat sterretje is uitgegroeid tot een barst? Het is verstandig om hier niet langer mee door te rijden, aangezien er op die manier een onveilige situatie kan ontstaan. Het is beter om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze garage. Wij zorgen er vervolgens voor dat we uw autoruit vervangen, door een nieuw en stevig exemplaar. U kunt weer veilig de weg op, zonder dat u het risico loopt dat de ruit volledig zal barsten, of zich andere problemen voordoen..

Uitgebreide WA autoverzekering

Heeft u een uitgebreide WA autoverzekering? Dan bent u waarschijnlijk verzekerd tegen ruitschade. In dat geval kunnen we uw autoruit vervangen, zonder dat we u daarvoor kosten in rekening hoeven te brengen. In plaats daarvan berekenen we de kosten direct aan de verzekeraar, die vervolgens voor de betaling van de rekening zal zorgen. Heeft u een eigen risico bij ruitschade, bijvoorbeeld €150? Geen probleem, in de meeste gevallen kunnen we dit gewoon van u overnemen. Wat dat betreft kunnen we gratis uw autoruit vervangen, zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt.

Autoruit vervangen terwijl u wacht

Snel kunt u dat zeker, aangezien we uw autoruit vervangen terwijl u daarop wacht. We komen graag bij u op locatie langs, om in ongeveer een half uur tijd voor een nieuwe ruit te zorgen. U kunt wat dat betreft op de nieuwe ruit wachten, of tijdelijk even wat anders gaan doen. Zodra we klaar zijn geven we u een seintje en kunt u er zeker van zijn dat u weer veilig de weg op kunt. Mogen wij uw autoruit vervangen, of wilt u daar meer informatie over ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, wij horen graag van u.